Sarjainfon uutiset

Suomen sarjakuvaseura Helsingin Kirjamessuilla 25.–28.10.2018

Tervetuloa tutustumaan Suomen sarjakuvaseuran ja Sarjakuvakeskuksen toimintaan Helsingin Kirjamessuilla Messukeskuksessa! Osastollamme on tarjolla yleisölle avoimia sarjakuvapajoja lapsille ja aikuisille, sarjakuvantekijöiden livepiirrosesityksiä ja puheohjelmaa, sekä tietoa seuran toiminnasta pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomea.

Messuosastolla nähdään myös näyttely sarjakuvaseuran julkaisemaan Loota-lastensarjakuvaan liittyen. Esittelemme myös monipuolista kotimaista pienlehtiskeneä eri sarjakuvakollektiivien voimin. Osastollamme on mukana Turun Sarjakuvakauppa, joka esittelee tämän vuoden kotimaisia ja käännettyjä sarjakuvauutuuksia.

Lisätietoa Sarjakuvakeskuksen sivuilla.

Osasto 6g2

Suomen sarjakuvaseuran vuosikokous 21.11.

Suomen sarjakuvaseuran vuosikokous pidetään keskiviikkona 21 marraskuuta 2018 klo 18 Sarjakuvakeskuksella (Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat eli vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2019. Lisäksi käsitellään muita seuran ajankohtaiseen toimintaan liittyviä asioita ja otetaan vastaan ideoita.

Paikalla pientä syötävää ja juotavaa. Tervetuloa!

Aino Toiviainen-Koskinen sarjakuvaseuran toiminnanjohtajaksi

Suomen sarjakuvaseuran uutena toiminnanjohtajana aloittaa huhtikuun aikana Aino Toiviainen-Koskinen.

37-vuotias Toiviainen-Koskinen on koulutukseltaan kulttuurituottaja AMK.

"Viime vuodet ovat vierähtäneet Oranssi ry:n toiminnanjohtajana ja siinä sivussa muiden kansalaisjärjestöjen parissa puurtaessa. Erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat listat, numerot, kaupunkikulttuuri ja asioiden mahdollistaminen", Aino kertoo.

"Tulkaa juomaan kahvia mun kanssa ja kertomaan miten ne asiat on. Tai sit mä tuun teidän luo."

Tervetuloa, Aino!

aino toiviainen-koskinen web