Sarjainfon uutiset

Avoin työpaikka: osa-aikainen opetusvastaava Sarjakuvakeskuksella

Suomen sarjakuvaseura ry:n alainen Sarjakuvakeskus hakee osa-aikaista opetusvastaavaa ajalle 1.10.2018–30.4.2019. Työtehtävään kuuluu Sarjakuvakeskuksen Helsingin alueen kurssien yhteyshenkilönä toimiminen (kursseja ohjaavat tuntiopettajat) ja opetustoiminnan kehittäminen sekä kahden uuden seniorikurssin perustaminen ja ohjaaminen. Työskentelyn tukikohtana on Porthaninkatu 9:n toimisto, mutta opetustyö tapahtuu pääosin muualla.

Lisätietoa täällä.

Suomen sarjakuvaseuran vuosikokous 21.11.

Suomen sarjakuvaseuran vuosikokous pidetään keskiviikkona 21 marraskuuta 2018 klo 18 Sarjakuvakeskuksella (Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat eli vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2019. Lisäksi käsitellään muita seuran ajankohtaiseen toimintaan liittyviä asioita ja otetaan vastaan ideoita. Tervetuloa!

Aino Toiviainen-Koskinen sarjakuvaseuran toiminnanjohtajaksi

Suomen sarjakuvaseuran uutena toiminnanjohtajana aloittaa huhtikuun aikana Aino Toiviainen-Koskinen.

37-vuotias Toiviainen-Koskinen on koulutukseltaan kulttuurituottaja AMK.

"Viime vuodet ovat vierähtäneet Oranssi ry:n toiminnanjohtajana ja siinä sivussa muiden kansalaisjärjestöjen parissa puurtaessa. Erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat listat, numerot, kaupunkikulttuuri ja asioiden mahdollistaminen", Aino kertoo.

"Tulkaa juomaan kahvia mun kanssa ja kertomaan miten ne asiat on. Tai sit mä tuun teidän luo."

Tervetuloa, Aino!

aino toiviainen-koskinen web