puupaahattu-web-miniPuupäähattu 2018

Suomen sarjakuvaseura on päättänyt 16.1. myöntää vuoden 2018 Puupäähattu-palkinnon pitkän linjan sarjakuvataiteilijalle ja kuvittajalle, Martti Sirolalle (s. 1947). Samalla myönnettiin kaksi sarjakuvaneuvoksen arvonimeä, Timo Ronkaiselle ja Ilkka U. Pesämaalle

Lue lisää Puupäähattu-palkinnosta.

Lue lisää sarjakuvaneuvoksista.

Näyttely voittajan töistä on esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 16.1.–9.3.2018.

Sarjainfon uutiset

Suomen sarjakuvaseuran vuosikokous

Suomen sarjakuvaseuran vuosikokous järjestetään torstaina 26.11. klo 18.00 alkaen sarjakuvakeskuksella, osoite Kolmas linja 17, Helsinki. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat eli vuoden 2010 toimintasuunnitelma ja talousarvio ja valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2010.

Lisäksi käsitellään sääntömuutosesitys, joka koskee pykäliä 2 (yhdistyksen tarkoitus, lisätään kohta "edistää suomalaisen sarjakuvan toimintamahdollisuuksia koti- ja ulkomailla"), 10 (nimenkirjoitusoikeden omaaviin lisätään toiminnanjohtaja, Sarjainfon päätoimittaja ja festivaalituottaja) ja 13 (selvennetään toimenpiteitä yhdistyksen purkautuessa). Tule vaikuttamaan seuran asioihin, ideoimaan ensi vuoden toimintaa tai vain seuraamaan mitä ensi vuodeksi on luvassa.

tervetuloa,
Suomen sarjakuvaseura ry