puupaahattu-web-miniPuupäähattu 2018

Suomen sarjakuvaseura on päättänyt 16.1. myöntää vuoden 2018 Puupäähattu-palkinnon pitkän linjan sarjakuvataiteilijalle ja kuvittajalle, Martti Sirolalle (s. 1947). Samalla myönnettiin kaksi sarjakuvaneuvoksen arvonimeä, Timo Ronkaiselle ja Ilkka U. Pesämaalle

Lue lisää Puupäähattu-palkinnosta.

Lue lisää sarjakuvaneuvoksista.

Näyttely voittajan töistä on esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 16.1.–9.3.2018.

Sarjainfon uutiset

Sarjakuvakeskus etsii työharjoittelijaa

Työharjoittelija on taas haussa Sarjakuvakeskukselle Helsingin Arabianrantaan, mukaan kehittämään keskuksen uudistuvaa toimintaa.  Roolissa korostuvat asiakaspalvelu kaupan ja kahvion puolella sekä yleiset tilojen kunnossapitotehtävät. Hommia räätälöidään hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Graafisista ja IT-taidoista, kädentaidoista sekä yleisestä innostuksesta sarjakuvaan on aina iloa meillä. Kerro itsestäsi!

Harjoittelun pituus ja luonne ovat neuvoteltavissa. Erityisesti pidempään olevia suositaan TE-toimiston kautta järjestyvissä harjoitteluissa. Muistutamme, että Sarjakuvakeskukselle voi myös hakea koulun kautta suoritettavaan harjoitteluun koska tahansa, jos koet, että sarjakuvaan liittyvät asiat liittyvät opintoihisi ja taitoihisi.

Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 tyojuhta600