puupaahattu-web-miniPuupäähattu 2018

Suomen sarjakuvaseuran Puupäähattu-tunnustuspalkinto elämäntyöstä jaetaan 16.1.2018 klo 12 Kansalliskirjastossa. Tieto voittajasta löytyyy silloin myös tältä paikalta.

Lue aiemmista palkinnoista.

Näyttely voittaja töistä on esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 16.1.–9.3.2018.

Sarjainfon uutiset

Sarjakuvaseura Helsingin kirjamessuilla

Tervetuloa seuran kirjamessuosastolle Helsingin Messukeskukseen 27.–30.10. Esittelyssä erityisesti pohjoismaista sarjakuvaa.

kirjamessu_paja_web

Myynnissä sarjakuvia ja originaalitaidetta. Aktiviteetteina mm. avoin työpaja. Sarjakuvatabloidilehti valmistuu kirjamessujen ensimmäisinä päivinä. Lehteä tehdään lennosta ja livenä messuosastolla ilmaisjakelua varten – teemana rasismi. Esittelyssä pohjoismaista sarjakuvaa: tekijät Rikke Bakman, Nina Hemmingsson ja Joonas Sildre. Osastomme sijaitsee lähellä Louhi-lavaa.

Tästä Kirjamessujen sivuille.

kirjamessu_web