puupaahattu-web-miniPuupäähattu 2018

Suomen sarjakuvaseuran Puupäähattu-tunnustuspalkinto elämäntyöstä jaetaan 16.1.2018 klo 12 Kansalliskirjastossa. Tieto voittajasta löytyyy silloin myös tältä paikalta.

Lue aiemmista palkinnoista.

Näyttely voittaja töistä on esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 16.1.–9.3.2018.

Sarjainfon uutiset

Lehti syntyi kirjamessuilla

Helsingin Kirjamessujen yleisö sai jo toisena vuotena nähtäväkseen sarjakuvaseuran osastolla 36 tunnissa koostetun tabloidilehden.

Kuva_2

Lehteen piirsivät mm. Hugleikur Dagsson, Tuuli Hypén, Maria Björklund, Tommi Liimatta, Reima Mäkinen, Joonas Sildre ja monet muut. Teemoina olivat rasismi, suomalaisen sarjakuvan sata vuotta ja virolainen sarjakuva. Juttua sarjakuvan kulttuuripoliittisesta keskustelusta. 10,000 kappaleen ilmaispainoksesta on vielä jäljellä kappaleita Sarjakuvakeskuksella. Tervetuloa hakemaan omasi tai lue lehti täällä (pdf aukeaa selaimeen).

Kuva: Jaakko Seppänen