puupaahattu-web-miniPuupäähattu 2018

Suomen sarjakuvaseuran Puupäähattu-tunnustuspalkinto elämäntyöstä jaetaan 16.1.2018 klo 12 Kansalliskirjastossa. Tieto voittajasta löytyyy silloin myös tältä paikalta.

Lue aiemmista palkinnoista.

Näyttely voittaja töistä on esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 16.1.–9.3.2018.

Sarjainfon uutiset

Suomalainen sarjakuva esillä Copenhagen Comics Festivalilla

CopnehagenComics logo Cyan smallSuomalainen sarjakuva näkyy ja kuuluu Copenhagen Comics Festivalilla Tanskan Kööpenhaminassa 1.–2.6.2013. Suomen sarjakuvaseura edustaa paikalla näyttelylllä, taiteilijavierailla, La bande dessinee finlandaise -antologialla ja pohjoismaisen lastensarjakuvan englanninkielisellä Dreambuddies-antologialla.

Sarjakuvakollektiivi Kutikuti on myös mukana ohjelmassa ja lanseeraa suomalais-tanskalaisen numeron Kuti-tabloidilehdestä.

copenhagencomics.dk