puupaahattu-web-miniPuupäähattu 2018

Suomen sarjakuvaseuran Puupäähattu-tunnustuspalkinto elämäntyöstä jaetaan 16.1.2018 klo 12 Kansalliskirjastossa. Tieto voittajasta löytyyy silloin myös tältä paikalta.

Lue aiemmista palkinnoista.

Näyttely voittaja töistä on esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 16.1.–9.3.2018.

Sarjainfon uutiset

Sarjakuvantekijän tekijänoikeusopas julkaistu verkossa

Luovan alan toimijan tulonsaanti perustuu tekijänoikeuksien myyntiin. Suomen sarjakuvaseura on julkaissut Tekijänoikeuden ABC sarjakuvantekijöille -oppaan, jossa kerrotaan aloittelijoita ja ammattilaisia kiinnostavat tärkeimmät asiat tekijänoikeuksien perusteista sekä erikoistapauksista. Oppaan on kirjoittanut Heikki Jokinen ja sen ovat kuvittaneet Jonna Kuitunen ja Aino Sutinen. Se on luettavissa osoitteessa sarjakuvablogit.com/2015/05/tekijanoikeuden-abc-sarjakuvantekijoille.

sudenkuoppa