puupaahattu-web-miniPuupäähattu 2018

Suomen sarjakuvaseuran Puupäähattu-tunnustuspalkinto elämäntyöstä jaetaan 16.1.2018 klo 12 Kansalliskirjastossa. Tieto voittajasta löytyyy silloin myös tältä paikalta.

Lue aiemmista palkinnoista.

Näyttely voittaja töistä on esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 16.1.–9.3.2018.

Sarjainfon uutiset

Berliinin residenssipaikat jaettu

Kuvittajat ry ja Suomen sarjakuvaseura on valinnut Berliinin Särön residenssiin toukokuulle seuraavat tekijät:

Taina Hakala, Nadja Sarell & Jussi Kaakinen, Ossi Hiekkala & Anu Tuuliainen

Kirjallisuus ja kulttuuriyhdistys Särö ry, Kuvittajat ry ja Suomen sarjakuvaseura ry aloittivat viime vuonna yhteistyön koskien Berliinin Särö-residenssiä. Särö ry:n hallinnoima residenssi on perustettu yhteistyössä Kaakkois-Suomen taidetoimikunnan, Hämeen taidetoimikunnan ja Suomen Kirjailijaliiton kanssa. Lisätietoa tulevista residenssipaikoista taas keväällä.