puupaahattu-web-miniPuupäähattu 2018

Suomen sarjakuvaseuran Puupäähattu-tunnustuspalkinto elämäntyöstä jaetaan 16.1.2018 klo 12 Kansalliskirjastossa. Tieto voittajasta löytyyy silloin myös tältä paikalta.

Lue aiemmista palkinnoista.

Näyttely voittaja töistä on esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 16.1.–9.3.2018.

Sarjainfon uutiset

Hae Suomen sarjakuvaseura ry:n residenssiin 12.–30.4.2016!

Avautuneesta peruutuspaikasta johtuen tarjoamme nyt Suomessa asuville taiteilijoille mahdollisuuden päästä 3 viikon residenssiin Helsingin Suomenlinnaan. Taiteilija majoittuu ilmaiseksi HIAP - Helsinki International Artist Programmen vierasasunnossa. Residenssiin ei sisälly matkatukea tai päivärahaa.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. -osoitteeseen ”Suomenlinnan residenssi” CV:n ja työsuunnitelman kera 3.4. mennessä. Päätökset valitusta taiteilijasta tehdään maanantaina 4.4.

Apply for a comics residency 12–30/4/2016!

Due to a cancellation, Finnish Comics Society offers a 3 week residency for comic artists living in Finland at Suomenlinna island, Helsinki. The artist will have free accommodation at HIAP - Helsinki International Artist Programme’s guest apartment. The residency does not include travel support or daily allowance.

Send in your application to Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. with the title ”Suomenlinna Residency” with your CV and short project proposal by Sunday 3rd April. The artist selection will be made already on Monday 4th April.