puupaahattu-web-miniPuupäähattu-palkinto 2019

Puupäähattu-palkinnon jako elämäntyöstä sarjakuvan parissa Kansalliskirjastolla torstaina 17.1.2019.

Lisätietoa täällä...

Sarjainfon uutiset

Sarjakuvaseura mukana Angoulêmen sarjakuvafestivaalien pohjoismaisella osastolla

Sarjakuvaseura osallistuu ensi viikolla alkaville Angoulêmen sarjakuvafestivaaleille mukana osastoa, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa pohjoismaisena yhteistyönä. Nordic Comics -ohjelmaan kuuluu esimerkiksi yhteinen myyntipöytä, pohjoismaista sarjakuvaa esittelevää lavaohjelmaa ja verkostoitumista erilaisissa tapahtumissa. Suomesta Euroopan suurimmille sarjakuvafestivaaleille lähtee sarjakuvataiteilijoita noin tusinan verran, mukana mm. Hanneriina Moisseinen ja Jarno Latva-Nikkola.

Mukana yhteistyössä ovat Suomesta Kutikuti ry ja Sarjakuvantekijät ry sekä Suomen Pariisin-suurlähetystö. Pohjoismaisia yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi Seriefrämjandet ja Dansk Tegneserieråd.

angouleme nettikuva