tiitu-takalo-puupaahattu-rajattuPuupäähattu 2017

Suomen sarjakuvaseuran Puupäähattu-tunnustuspalkinto on jaettu tamperelaiselle Tiitu Takalolle.

"Konfliktien täyttämä todellisuus inspiroi tarkkaan ajateltuja tarinoita, jotka jäsentyvät paperille komeiksi kuviksi. Työn ytimessä ovat ilo ja rohkeus." Lue lisää palkinnosta.

Näyttely esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 20.3.17 asti.

Yleiset yhteydenotot ja kyselyt

Sarjakuvakeskus (Kalliossa)

Suomen sarjakuvaseuran toimisto, sarjakuvan ja kuvitustaiteen galleria, Turun Sarjakuvakauppa.

Porthaninkatu 9
00530 HELSINKI

Avoinna ma-pe 11–18, la 11–16

Kirjaverstas (Teurastamolla)

Kirjakauppa, kursseja, työpajoja, tapahtumia. Yhteistyössä kulttuuritilassa Sarjakuvakeskus, Kuvittajat ry, Toukka Lastenkirjakioski ja Nide Kirjakauppa.

Työpajankatu 2 R4
00580 HELSINKI

Avoinna ti–pe klo 12–17 ja la 12–16

sarjakuvakeskus-ulkoa-2017web