tiitu-takalo-puupaahattu-rajattuPuupäähattu 2017

Suomen sarjakuvaseuran Puupäähattu-tunnustuspalkinto on jaettu tamperelaiselle Tiitu Takalolle.

"Konfliktien täyttämä todellisuus inspiroi tarkkaan ajateltuja tarinoita, jotka jäsentyvät paperille komeiksi kuviksi. Työn ytimessä ovat ilo ja rohkeus." Lue lisää palkinnosta.

Näyttely esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 20.3.17 asti.

Artikkelit

Sarjainfo on sarjakuva-alan ainoa erikoislehti Suomessa. Se on ilmestynyt vuodesta 1972, neljästi vuodessa. Aiheina ovat koti- ja ulkomaiset tekijät, haastattelut, analyysi, tutkimus, arvostelut ja alan uutiset. Myös pilapiirros- ja animaatioaiheita sivutaan. Lehti on kulttuurilehtien järjestön, Kultti ry:n jäsen.

Sarjainfon tilaat parhaiten liittymällä sarjakuvaseuran jäseneksi. Jäsenmaksut ovat vuodesta 2015 alkaen alle 18-vuotiailta 25 €, aikuisilta 30 € ja tukijäseniltä 300 €. Pelkkä lehden tilaus on 42 €. Irtonumerot 8 € hyvinvarustetuista kirjakaupoista ja Sarjakuvakeskukselta.

Vanhoja numeroita voi ostaa Sarjakuvakeskukselta. Osa artikkeleista on myös verkossa ja Vanhoja artikkeleita on luettavana sähköisenä arkistossa.

Sarjainfo 4-2016 KANSI-WEB-p600 Sarjainfo 3-2016 kansi web700 Sarjainfo 2-2016 kansi web sarjainfo 1-2016 kansi-1-pieni

Yhteystietoja:

Facebook-sivu:

Sarjainfo

Arvostelut:

Pienlehtiä ja omakustanteita voi lähettää arvosteltavaksi pienlehtipalstalle: Sarjakuvakeskus / Porthaninkatu 9, 00530 HELSINKI. Kuoreen merkintä Sarjainfo/pienlehdet.

Ilmoittaminen Sarjainfossa tai verkkosivuilla:

Mediakortti löytyy täältä tai pdf:nä täältä. Myös verkkomainostus onnistuu.

Pienlehti-ilmoitukset pienlehteilijöille, bloggaajille yms. edullisesti 20 €.

Avustajille:

1/2017 DL 28.2., ilm. huhtikuussa
2/2017 DL 31.5., ilm. heinäkuussa
3/2017 DL 31.8., ilm. lokakuussa
4/2017 DL 30.11., ilm. tammikuussa

Avustajien kirjoitusopas löytyy täältä. Kriitikoiden oma opas löytyy täältä.

SARJAINFON JÄLLEENMYYJÄT

Tällä hetkellä Sarjainfon numeroita on Suomessa myynnissä ainakin seuraavissa kulttuurikaupungeissa:

HELSINKI

Akateeminen kirjakauppa, Pohjoisesplanadi 39
Fennica Comics, Albertinkatu 35
Gaudeamus Kirja & Kahvi, Vuorikatu 7
Kulkukatin poika, Läntinen Brahenkatu 12
Nide, Fredrikinkatu 35
Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9
Sarjakuvakeskus / Kirjaverstas, Työpajankatu 2 R4 (Teurastamo)

TAMPERE

Kirjakauppa Tulenkantajat, Hämeenpuisto 25

TURKU

Turun Sarjakuvakauppa, Linnankatu 7

OULU

Oulun sarjakuvakeskus, Hallituskatu 7

toimitus ryhmakuva

Sarjainfon toimitusta sekä uusia ja vanhoja päätoimittajia lehden syntymäpäiväjuhlilla vuonna 2012.