Artikkelit

Sarjainfo on sarjakuva-alan ainoa erikoislehti Suomessa. Se on ilmestynyt vuodesta 1972, neljästi vuodessa. Aiheina ovat koti- ja ulkomaiset tekijät, haastattelut, analyysi, tutkimus, arvostelut ja alan uutiset. Myös pilapiirros- ja animaatioaiheita sivutaan. Lehti on kulttuurilehtien järjestön, Kultti ry:n jäsen.

Sarjainfon tilaat parhaiten liittymällä sarjakuvaseuran jäseneksi. Jäsenmaksut ovat vuodesta 2015 alkaen alle 18-vuotiailta 25 €, aikuisilta 30 € ja tukijäseniltä 300 €. Pelkkä lehden tilaus on 42 €. Irtonumerot 8 € hyvinvarustetuista kirjakaupoista ja Sarjakuvakeskukselta.

Vanhoja numeroita voi ostaa Sarjakuvakeskukselta. Osa artikkeleista on myös verkossa ja Vanhoja artikkeleita on luettavana sähköisenä arkistossa.

Aiempien numeroiden ostaminen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Uusin 8,00 €, aiemmat 5,00 € kpl, postikulut tilanteen mukaan.

Tilaa Sarjainfo ja liity sarjakuvaseuraan täyttämällä lomake täällä.

Sarjainfo 1-2017 KANSI-web600 Sarjainfo 4-2016 KANSI-WEB-p600 Sarjainfo 3-2016 kansi web700 Sarjainfo 2-2016 kansi web sarjainfo 1-2016 kansi-1-pieni

Yhteystietoja:

Facebook-sivu:

Sarjainfo

Arvostelut:

Pienlehtiä ja omakustanteita voi lähettää arvosteltavaksi pienlehtipalstalle:

Otso Höglund c/o Tilitoveri
Tammelan puistokatu 30–32 C 48
33100 Tampere

Ilmoittaminen Sarjainfossa tai verkkosivuilla:

Mediakortti löytyy täältä tai pdf:nä täältä. Myös verkkomainostus onnistuu.

Pienlehti-ilmoitukset pienlehteilijöille, bloggaajille yms. edullisesti 20 €.

Avustajille:

1/2017 DL 28.2., ilm. huhtikuussa
2/2017 DL 31.5., ilm. heinäkuussa
3/2017 DL 31.8., ilm. lokakuussa
4/2017 DL 31.10., ilm. joulukuussa

Avustajien kirjoitusopas löytyy täältä. Kriitikoiden oma opas löytyy täältä.

SARJAINFON JÄLLEENMYYJÄT

Tällä hetkellä Sarjainfon numeroita on Suomessa myynnissä ainakin seuraavissa kulttuurikaupungeissa:

HELSINKI

Akateeminen kirjakauppa, Pohjoisesplanadi 39
Fennica Comics, Albertinkatu 35
Gaudeamus Kirja & Kahvi, Vuorikatu 7
Kulkukatin poika, Läntinen Brahenkatu 12
Nide, Fredrikinkatu 35
Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9
Sarjakuvakeskus / Kirjaverstas, Työpajankatu 2 R4 (Teurastamo)

TAMPERE

Kirjakauppa Tulenkantajat, Hämeenpuisto 25

TURKU

Turun Sarjakuvakauppa, Linnankatu 7

OULU

Oulun sarjakuvakeskus, Hallituskatu 7

toimitus ryhmakuva

Sarjainfon toimitusta sekä uusia ja vanhoja päätoimittajia lehden syntymäpäiväjuhlilla vuonna 2012.