Helsinki Design Capital -ideointipäivä Sarjakuvakeskuksella la 22.5.

COMICS GOES DESIGN

Lauantaina 22. toukokuuta klo 12-16 välisenä aikana järjestävät eri tahot Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa ja Lahdessa World Design Capital Helsinki 2012 -ideointi ja -keskustelutilaisuuksia. Tapahtumissa pohditaan ja ideoidaan porukalla Maailman designpääkaupunki -tittelin tarjoamia mahdollisuuksia.

Ideointiin voi osallistua keskustelemalla tai kertomalla ideansa kirjallisesti Sarjakuvakeskuksella, lähettämällä etukäteen ideoita sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai täyttämällä ideakaavake http://wdchelsinki2012.fi -sivustolla. Ideointipäivänä WDC -kaupungeissa liikkuu myös WDC Helsinki 2012 -partioita, jotka järjestävät ideointihetkiä kaupungilla paikoissa, jossa ihmiset liikkuvat. Ideapartio tulee myös käymään Sarjakuvakeskuksella lauantaina klo 13-15 välillä.

Keskustelua sarjakuvasta ja Helsingin sarjakuvakeskuksen sekä Helsingin sarjakuvafestivaalien toiminnasta WDC Helsinki 2012 -vuonna. Miten sarjakuvan pitäisi näkyä enemmän kaupunkikuvassa? Mikä tuo designin ja sarjakuvan yhteen? Sarjakuvakeskuksen galleriassa keskustelemassa Suomen sarjakuvaseuran toiminnasta ja ihmisten kanssa ideoita työstämässä ovat mm. Helsingin Sarjakuvafestivaalien tuottaja Warda Ahmed ja Sarjakuvakeskuksen tiedottaja Aino Sutinen.

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan!

http://wdc2012helsinki.fi/ideointipaiva