Työharjoitteluun Sarjakuvaseuralle

Etsimme työharjoittelijoita erilaisiin rooleihin Sarjakuvakeskukselle, Sarjakuvafestivaaleille ja näyttelyprojektiin. Harjoitteluajat ja järjestelyt ovat neuvoteltavissa. Harjoittelusta ei voida maksaa palkkaa. Roolit sopivat hyvin esim. opiskelijalle tai työttömälle. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Rooli #1: Kesällä Kalliosta Arabianrantaan (os. Hämeentie 150) muuttava Sarjakuvakeskus etsii työharjoittelijoita syksylle 2010 ja mielellään myös pidemmäksi aikaa. Haemme eri alojen osaajia, esim. tietotekniikasta, graafisesta suunnitelusta tai kulttuuri- ja näyttelyiden tuottamisesta kiinnostuneita. Tarkempaa tietoa löytyy nettisivuiltamme http://sarjakuvakeskus.fi.

Rooli #2: Harjoittelija Helsingin 25. Sarjakuvafestivaaleille (10.-12.9.10). Pohjoismaiden suurin sarjakuvatapahtuma, kiinnostaa erityisesti kulttuurintuotannosta kiinnostuneita. Katso http://sarjakuvafestivaalit.fi. Lisätietoa myös festivaalituottajalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Rooli #3: Sarjakuvaseura hakee harjoittelijaa näyttelyprojektiin, joka toteutetaan kesällä ja syksyllä 2010. Harjoitteluaika voi olla parista viikosta muutamaan kuukauteen.   Pidempiaikainen assistenttityyppinen harjoittelujakso sopii esimerkiksi kulttuurituottajaopiskelijalle, lyhytaikaisempi harjoittelija osallistuu ohjatusti projektin johonkin osa-alueeseen. Harjoittelussa on hyötyä, jos hakijalla on kokemusta tai opintoja jostakin näistä aloista: kulttuurituotanto, graafinen suunnittelu, tilasuunnittelu, nikkarointi, työpajojen ohjaaminen. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

------
Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse osoitteeseen:
Sarjakuvakeskus, Kolmas linja 17, 00530 Helsinki.