Piirrä Narttu

  narttu1.jpg

Nettinarttu kutsuu sinut suunnittelemaan uusia narttu paitoja! Haemme kuvia, jotka kuvastavat sivujamme narttu.net, energiaa ja kovaa menoa.

Lähetä meille kuva-ehdotuksesi os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 13.8.2008 mennessä. Kuvat voivat olla joko mustavalkoisia tai värillisiä, mielellään niin että kuvista on molemmat versiot.

Parhaista kuvista tehdään paitoja sekä muuta tavaraa. Valittujen kuvien tekijät palkitaan Narttupaketilla (sis. sarjakuvaa sekä narttu-oheistuotteita). Kuvat julkaistaan myös narttu.net sivuilla.

Narttu-tavaraa voi tulla myös mukaan askartelemaan 23.-24.8.2008 Sarjakuvakeskukselle Helsinkiin, os. Kolmas linja 17. Samalla pääset tutustumaan nettinartun toimitusjoukkoon, uudet nartut ovat aina tervetulleita toimintaamme mukaan! Lisätietoa puuha-päivästä lähempänä päivämäärää osoitteesta http;//www.narttu.net sekä narttujen sähköpostilistalla.

Nettinarttu on sarjakuvantekijöiden avoin yhteisö, jossa on mukana niin naisia kuin miehiäkin. Yhteisö ylläpitää www.narttu.net -sivustoa, järjestää sarjakuvanäyttelyitä ja osallistuu sarjakuvafestivaalien pienlehtitapahtumiin.

Nartturyhmän toiminnasta saat tietoa Narttublogista http://www.narttu.net, Nettinartun Facebook-ryhmästä sekä narttujen sähköpostilistalta. Sähköpostilistalle pääsee meilaamalla toimitukselle ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja pyytämällä listalle liittämistä.