Kuš! Latvialaista sarjakuvaa Sarjakuvakeskuksella

Latvialainen sarjakuva-antologia Kuš! (www.komikss.lv) tuo Sarjakuvakeskukseen näyttelyn COLD SOUP, joka esittelee latvialaista sarjakuvaa viimeisen neljän vuoden ajalta. Myös kansainvälinen työpaja 11.8., vapaa pääsy.

cold_soup

Kuš! –TYÖPAJA Sarjakuvakeskuksella to 11.8 klo 10-15.30

Työpaja on ilmainen, mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Ilmoittautumiset sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pajan opetuskieli on englanti.

Näyttelyssä 8.8.-2.9 esillä ovat taiteilijat Reinis Petersons, Ingrida Picukane, Martins Zutis, Sabine Moore, Anete Melece, Kaspars Groševs, Endrju, Kristians Brekte, Dace Sietina, Oskars Pavlovskis, Maija Kurseva, Ernests Klavins, Oskars Weilands, Martins Upitis, Kristofers Reidzans ja Ruta Briede.

'Kylmä keitto' eli auksta zupa on latvialainen erikoisherkku, joka usein kummastuttaa ulkomaalaisia kirkkaan vaaleanpunaisella värillään ja aineksensa peittävällä läpinäkymättömyydellään. Latvialainen sarjakuva ei ole vielä maailmankuulua, mutta kylmän keiton lailla se on raikasta ja silmille herkullista.

Näyttelynavajaiset to 11.8. klo 18 -->

Tule ja sukella latvialaisen sarjakuvan pieneen ja kummalliseen maailmaan!