Sarjakuvaseuran jäsenille lippuja alennushintaan Joakim Pirisen Familjen Bra -näytelmään Teatteri Viirukseen

Teatteri Viirus Helsingissä tarjoaa Suomen sarjakuvaseuran jäsenille lippuja syksyn pääproduktioon, Familjen Bran esityksiin kampanjahintaan 28€ / kappale (normaalihinta 33,50€). Esitys tekstitetään suomeksi ja englanniksi. 

Liput voi varata puhelimitse +358 (0)9 440 224 tai sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lippuvaraukset ja muut kyselyt voi osoittaa myös suoraan Viiruksen tiedottaja Elis Henelille: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 

Familjen Bra on ruotsalaisen sarjakuvataiteilijan, Joakim Pirisen, absurdi komedia. Se on ainutlaatuinen siinä merkityksessä, että se ei sisällä yhtäkään kirjoitettua konfliktia. Poimimalla pois konfliktit arkisista kohtauksista esitys tuo viihdyttävällä ja ajatuksia herättävällä tavalla esille sen, kuinka keskeinen osa normaalia elämää konfliktit ja konfliktien hallinta on. Esitys käsittelee myös konflikteja suuremmalla tasolla: miltä Yhteiskunta Bra näyttäisi ja kuka selviäisi, jos maapalloamme kohtaisi kohtalokas katastrofi?

www.viirus.fi