Suomen sarjakuvaseuran jäsenenä saat Sarjainfo-lehden kotiisi neljä kertaa vuodessa. Lisäksi saat jäsenkortin.

Jäsenkortilla saatavat yhteistyöedut 2019–20

Alennusprosentit koskevat pääsääntöisesti normaalihintaisia tuotteita. Yhteistyötahojen lista täydentyy vielä.

Asema Kustannus tarjoaa korttia näyttämällä Helsingin sarjakuvafestivaaleilla kolme albumia kahden hinnalla.

Geezers the Shop (Pengerkatu 22, Helsinki) tarjoaa alennuksia ostoksista liikkeessä: 10 % alennuksen tusseista ja kirjallisuudesta sekä 5% alennuksen spraymaaleista.

Sarjakuvien erikoisliike Kulku-Katin Pojassa (Läntinen Brahenkatu 12, Helsinki) saat kortilla -10 % tuotteista.

Otavan Kirjakauppa (Uudenmaankatu 10, Helsinki) antaa alennusta -30 % normaalihinnoista myymälässä.

Kirjakauppaketju Rosebud tarjoaa alennusta -10% kirjakaupoissa sekä verkkokaupassa. Sarjakuvakeskuksen yläkerrassa Helsingissä sijaitsee Rosebudin sarjakuvaliike.

Sarjakuvakeskuksen kursseista on jäsenille kurssikohtainen alennushinta.

Sarjakuvablogit.comiin saa perustaa oman blogin jäsenenä.

Taidetarvikeliike Snow White (Hämeentie 2 M, Helsinki), -15 % taidetarvikkeista (ei kehyksistä tai kehystyksestä).

Taidetarvikeliike Tempera (Uudenmaankatu 16, Helsinki) tarjoaa alennuksia ostoksista liikkeessä: -10–15–20 % riippuen tuotteesta.

Turun Sarjakuvakauppa tarjoaa -10% tuotteista Turun myymälässä ja verkkokaupassa. Syötä ostoskorissa alennuskoodiksi SSS ja jäsenkorttisi numero yhteen kirjoitettuna.

Lisäksi voit jäsenenä hakea Särö-kulttuuriyhdistyksen ylläpitämään Oder-residenssiin Saksassa, lisätietoa täältä. Hakemukset suoraan Särölle.