Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta

Search

Haun tyyppi:Haun kohde:

Aineisto
Tiedosto
Kokoelma
Sivu

Edistynyt haku (vain aineistoille)

Selaa aineistoja (yhteensä 42)

"Kertomus sarjakuviin ihastuneesta lehtorista. Mies on täysin kuviteltu, mutta hänen luomuksensa ovat todellisia. Kertomuksen lomassa niitä arvioidaan enemmän tai vähemmän suppeasti tai laajasti."

Sarjakuvamuseo ry

Julkaisun artikkelit on jaettu kolmeen kokonaisuuteen: Ensimmäisessä pohditaan asemaa kuvataiteen kentällä, toisessa analysoidaan sarjakuvan kerrontaa ja kolmannessa tutkitaan sarjakuvan ja kirjaston suhdetta.

Sarjakuvamuseo ry

Kirjassa seurataan Tove Jnassonin elämän vaiheita lapsuusvuosien ja taideopintojen kautta piirtäjäksi, taidemaalariksi ja kirjailijaksi.

Sarjakuvamuseo ry

Kirjassa esitellään yli 150 Walt Disneyn ja hänen yhtiöidensä luomiin piirroshahmoihin perustuvaa suomalaista elintarviketta 1930-luvulta 1990-luvun alkuun.

Sarjakuvamuseo ry

Näyttävä Tintti hakuteos jossa esitellään tärkeimmät sivuhenkilöt ja oikeat henkilöt heidän taustallaan. Mukana myös kasapäin kapteeni Haddockin kirouksia.

Aku Ankka -lehden legendaarisen päätoimittajan Markku Kivekkään (1947-2008) elämästä kertova merkkiteos. Sisältää paljon haastatteluja ja tarinoita Markun ja Aku Ankan matkasta Suomessa ja ulkomailla.…

Runsaasti kuvitettu tietoteos esittelee kattavasti 30 merkittävääsarjakuvaromaania ja kertoo lyhyemmin yli sadasta muusta. Teoksessasukelletaan syvälle sarjakuvaromaanin maailmaan, opastetaan sarjakuvanlukemiseen ja…

Ville Rannan sarjakuvasta helmikuussa 2006 nousseen mediakohun analysointia ja taustoja.Suomen sarjakuvaseuran kokoelma.

Järeä tietokirja esittelee kaikkien Tintti-albumien taustat jahistorian sekä hahmojen esikuvat. Kirjoittaja Michael Farr on tämänhetken johtavia Tintti-asiantuntijoita, joka myös tunsi…

Avainsanat: , ,

Edition:2 nd.Legendaarinen suomalainen sarjakuvateos, vanhentumisesta huolimatta ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Takakannen teksti: Laajinja seikkaperäisin suomenkielinen kokonaisesitys sarjakuvasta,historiasta ja kehityksestä,…

Avainsanat:

Koneluettavat metatiedot

atom, dcmes-xml, json, omeka-json, omeka-xml, rss2