Aihe

Esitelmä

Teemaseminaariesitelmä. Helsingin yliopisto, kasvatustieteen laitos, Pirjo Väyrysen ryhmä.

"Suuri osa koululaisista lukee Aku Ankka lehteä eniten juuri siinä iässä,jolloin lukutaito kehittyy sujuvaksi lukemiseksi. Viestintävälineillä ja varsinkin sarjakuvalehdellä on vaikutus siihen maailman kuvaan ja käsitykseen itsestä, jonka lapset rakentavat."

Suomen sarjakuvaseuran kokoelma

Pyy, Jukka

Helsingin yliopisto

21.12.1987

Pyy, Jukka, “Aku Ankan ja hänen veljenpoikiensa toiminnan suunta ja suhde oppimiseen organisaatiossa,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 18. heinäkuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/10925.