Aihe

Pro gradu

Pro gradu -tutkielma. Helsingin yliopisto, valtiotieteellinen tiedekunta, viestintä.

Sisällön erittelylle pohjautuva tutkimus sarjakuvalehtien sisällöstä. Tutkimuksen tarkoituksena on ollut kartoittaa Suomen tunnetuimpiin kuuluvien ja lasten eniten suosimien sarjakuvalehtien sisältö. Tutkielmassa tarkastellaan sarjakuvalehtien sisältöä kahdelta kannalta: niiden antamaa kuvaa "oikeasta" ja "väärästä" so. niiden moraalikäsityksiä sekä niiden antamaa kuvaa yhteiskunnasta.

Suomen sarjakuvaseuran kokoelma

Viitala, Tarja

Helsingin yliopisto

Formaatti

83 s. + liitt.

Viitala, Tarja, “Viiden sarjakuvalehden moraalikäsitykset ja käsitykset yhteiskunnasta vuonna 1981,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 19. heinäkuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/10928.