Aihe

Pro gradu

Pro gradu -tutkielma. Tampereen yliopisto, kääntäminen ja tulkinta.

Tutkielman aiheena on sarjakuvien kääntäminen. Sarjakuvien kääntäjän työhönvaikuttavat käytännössä sarjakuvan ilmaisukeinojen lisäksi senviestintäketjun muiden osien motiivit ja toiminta.

Sarjakuvaseuran kokoelma

Miettinen, Leena

Tampereen yliopisto

Formaatti

88 lehteä

Miettinen, Leena, “Sarjakuvien kääntämisestä - mitä vaatimuksia sarjakuvan ilmaisukeinot ja sen viestintäketjun muut osat kääntäjälle asettavat?,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 9. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/10930.