Kiitosvirret + ylistyslaulut - kuvarunoja 2006-2007

Kiitosvirret + ylistyslaulut - kuvarunoja 2006-2007

Jyrki Heikkisen sarjakuvan muodossa oleva runoteos, vai runon muodossaoleva sarjakuvateos? ”Kiitos ja ylistys, huuto ja meteli, lihapullat, kuolema ja ilonhetki. Arkipäiväinen ja taivaallinen sekoittuvat ja luovatuutta runoilija-sarjakuvataiteilijan hämmästyttävissäkuvarunoissa. Suorastaan hervoton, rönsyilevä piirros jateksti käsittelevät elämän suuria kysymyksiäja saattavat ne uuteen valoon. Jyrki Heikkinen on antanut meilleihmeellisen lahjan! Suomalaisen maalaissurrealismin edustajaksikinkutsuttu, Kuopiossa asuva Jyrki Heikkinen (s. 1958) tunnetaan paitsituotteliaana sarjakuvataiteilijana myös runoilijana.Kiitosvirret + ylistyslaulut on Heikkisen kolmas pitkäsarjakuvateos - tai viides runoteos.”

Heikkinen, Jyrki

Asema Kustannus

978-952-99923-4-8

Avainsanat

Heikkinen, Jyrki, “Kiitosvirret + ylistyslaulut - kuvarunoja 2006-2007,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 18. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/10959.