Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta

Search

Haun tyyppi:Haun kohde:

Aineisto
Tiedosto
Kokoelma
Sivu

Edistynyt haku (vain aineistoille)

Dekkarelia : hämärähommia rajamailta : Joensuun sarjakuvaseuran rikosantologia

Dublin Core

Nimeke

Dekkarelia : hämärähommia rajamailta : Joensuun sarjakuvaseuran rikosantologia

Kuvaus

Suomalaisessa sarjakuvakentässä on ollut Dekkarin mentävä aukko. Se on nyt paikattu. Rikosantologia Dekkarelia on Joensuun Sarjakuvaseuran julkaisuista tukevin. Onkin outoa että vasta nyt Dekkari-antologia on muuttunut lihaksi ja vereksi, ruudinsavuksi ja sormenjäljiksi, kirjamyynti tilastoissa kun Dekkarit ovat olleet viime vuosina erittäin näkyvästi esillä.  Dekkarelia on jatkoa kareliaanitrilogialle, jonka muodostivat Kalevala aiheinen Sariola (1999), Pohjois-Karjalan henkistä tilaa kartoittanut Karelikummaa (2001) ja suomi-rockiin porautunut Älppäri (2004).

Tekijä

Alanko, Minna ; Havu, Paula ; Hukkanen, Sanna ; Laaninen, Suvi ; Lehikoinen, Petteri ; Morero, Micaela ; Niiranen, Kimmo ; Nuutinen, Christer ; Nykyri, Riikka ; Pesonen, Antti ; Pihlajamäki, Ykä ; Pirinen, Ville ; Reittu, Ninka ; Saarelainen, Mika K. ; Sa

Julkaisija

Joensuun sarjakuvaseura

Aikamääre

2008

Kieli

finnish

Identifiointitunnus

978-951-97525-5-6

Document Item Type Metadata

Original Format

72

Tiedostot

Viittaus

Alanko, Minna ; Havu, Paula ; Hukkanen, Sanna ; Laaninen, Suvi ; Lehikoinen, Petteri ; Morero, Micaela ; Niiranen, Kimmo ; Nuutinen, Christer ; Nykyri, Riikka ; Pesonen, Antti ; Pihlajamäki, Ykä ; Pirinen, Ville ; Reittu, Ninka ; Saarelainen, Mika K. ; Sa, “Dekkarelia : hämärähommia rajamailta : Joensuun sarjakuvaseuran rikosantologia,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 13. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/10979.