Neil Gaimanin Neverwhere

Neil Gaimanin Neverwhere

@page Section1 {size: 612.0pt 792.0pt; margin: 72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin: 36.0pt; mso-footer-margin: 36.0pt; mso-paper-source: 0; }P.MsoNormal {FONT-SIZE: 12pt; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"; mso-style-parent: ""; mso-pagination: widow-orphan; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: FI; mso-fareast-language: FI}LI.MsoNormal {FONT-SIZE: 12pt; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"; mso-style-parent: ""; mso-pagination: widow-orphan; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: FI; mso-fareast-language: FI}DIV.MsoNormal {FONT-SIZE: 12pt; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"; mso-style-parent: ""; mso-pagination: widow-orphan; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: FI; mso-fareast-language: FI}DIV.Section1 {page: Section1}Neil Gaimanin Neverwhere: Maanalainen Lontoo- kirjan sarjakuvaversio. Komean näköinen fantasia-tarina nykypäivän maagisessa realismissa, huumori ja kauhu vivahteilla maustettuna.

Carey Mike ; Fabry, Glenn

Egmont-kustannus

978-952-469-880-1

Original title

Neil Gaiman\'s Neverwhere

Carey Mike ; Fabry, Glenn, “Neil Gaimanin Neverwhere,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 16. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/10982.