Jonah Hex: Palkkionmetsästäjän paluu

Jonah Hex: Palkkionmetsästäjän paluu

Lännen kuuluisin arpinaama palaa tuhdissa kokoelmassa. Suuri osa tarinoista ovat Suomessa ennen julkaisemattomia.  Kuvituksesta vastaavat monet alan kärkinimet, kuten Luis Dominguez, José Luis Garcia-López, Rich Buckler, Ernie Chan sekä Vicente Alcazar. Erikoisuutena mukana on myös hahmon luojien John Albanon sekä Tony DeZunigan lyhyt Jonah Hex -parodia.

Egmont-kustannus

Muu tekijä

suomennos: Moog Konttinen ; Toimitus Asko Alanen

978-952-469-970-9

Fleisher, Michael ; Dominguez, Luis ; Garcia-López, José Luis ; Buckler, Rich ; Chan, Ernie ; Alcazar, Vincent ; Albano, John ; De Zuniga, Tony, “Jonah Hex: Palkkionmetsästäjän paluu,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 18. syyskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11019.