Ensi kertaa

Ensi kertaa

Ensi kertaa- sisältää kymmenen lyhyehköä eroottista tarinaa naisen näkökulmasta nähtynä. Erotiikassa ja seksissä on monta asiaa ja vivahdetta joita voi tehdä ensi kertaa. Tunnetut ranskalaiset piirtäjät käsittelevät tässä tasokkaassa albumissa vapautuneesti, rajustikin fantasioita.

WSOY

978-951-0-35485-8

Original title

Premières fois

Sibylline ; Capucine ; Vatine, Olivier ; Pedrosa, Cyril ; d\' Aviau, Jérôme ; McKean, Dave ; Bertail, Dominique ; Rica ; Augustin, Virginie ; Alfred, Vince, “Ensi kertaa ,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 18. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11049.