Rocky

Rocky

Ruotsalaisen Martin Kellermanin (s. 1973) laadukas strippisarjakuva vihdoin suomeksi. Rocky on ärtynyt, kiimainen, Hip-Hop musiikista pitävä sarjakuvantekijä-koira Tukholmasta. Kyseinen kuvaus ei varmasti tule heti uudestaan vastaan sarjakuvamaailmassa. Tai missään muuallakaan. Suomi-versiossa Rocky on korsolainen sarjakuvataiteilija, joka sinnittelee jaloillaan, vaikka elämä jossa hän taistelee eteenpäin ei kohtelekaan häntä silkkihansikkain. Mutta hei, viina ja ystävät auttavat! puhumattakaan järkyttävästä määrästä itsesääliä. Ensimmäisessä albumissa on koottuna 1998-99 julkaistuja strippejä, jotka muodostavat juonellisen kokonaisuuden.

Kellerman, Martin

Egmont-kustannus

978-952-233-128-1

Kellerman, Martin, “Rocky,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 6. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11067.