Epäilyttävät pojat - best of boys

Epäilyttävät pojat - best of boys

Todella epäilyttävä sarjakuva. Myrkyn sivuilta tuttujen Osmon ja Sulon stripit on koottu yksiin kansiin. Ei kaikki, mutta ne epäilyttävimmät. Menossa mukana juoppo opettaja, pukille pyrkivä rehtori, sekakäyttäjä koulutaksinkuljettaja ja talonmies joka ei ymmärä heteroita. Lettujakin paistetaan. Petri Hanninin (s. 1973) Epäilyttävät pojat voitti v. 2005 toisen palkinnon Kemin pohjoismaisen sarjakuvakilpailun strippisarjassa. Sen jälkeen sarja on ilmestynyt Aviisissa vuosina 2005-2006 sekä Myrkyssä vuodesta 2005 eteenpäin.

Hannini, Petri

Zum Teufel!

978-952-99699-7-5

Hannini, Petri, “Epäilyttävät pojat - best of boys ,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 15. lokakuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11072.