Comanche 3 - Wyomingin sudet

Comanche 3 - Wyomingin sudet

Comanche- klassinen lännensarja. Tämä albumi aloittaa asiallisen trilogian. Tarina on ilmestynyt osittain suomeksi 70-luvulla legendaarisessa Zoom-lehdessä. Pahamaineiset Dobbsin veljekset hyökkäävät postivaunujen kimppuun ryöstääkseen rahalähetyksen.Kyydissä on onneksi saarnamies Brian Braggshaw, joka osaa käyttää kuudestilaukeavaansa kuin raamattua konsanaan.Rosvot eivät kuitenkaan hevillä hellitä, Kolmen Kuutosen väki saa painaa pitkää päivää Wyomingin Susien omalla kotikentällä...Tämän trilogian aikana Hermannin genreen sopiva piirrostyyli hioitui huippuunsa.

Hermann ; Greg

Apollo

Muu tekijä

kääntänyt Kirsi Kinnunen

978-952-5769-04-3

Original title

Les loups du Wyoming

Hermann ; Greg, “Comanche 3 - Wyomingin sudet,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 17. syyskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11127.