Alix 13 - Karthagon aave

Alix 13 - Karthagon aave

Alix-sarja jatkuu suomessa yli kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Alix on Jacques martinin 60 vuotta sitten luoma hahmo. Hän on rooman kansalainen joka puolustaa aina heikompiaan. Alix tarinoissa on kuvattu tarkasti historialliset yksityiskohdat.Karthagon aaveessa Alix on palannut Karthagoon kunniavieraana. Hän joutuu keskelle tapahtumia jotka vaikuttavat yliluonnollisilta. Raunioiden keskellä liikkuu öisin salaperäinen valo, joka käy roomalaisten valloittajien kimppuun. Onko kyseessä aave?Albumi on kunnianosoitus Gustave Flaubertin Salambolle, kirjalle joka innoitti Jacques Martinia tämän tarinan luonnissa.

Martin, Jacques

Apollo

Muu tekijä

kääntänyt Kirsi Kinnunen

978-952-5769-05-0

Martin, Jacques, “Alix 13 - Karthagon aave,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 6. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11139.