Ken Parker - Uudisraivaajat - Boston

Ken Parker - Uudisraivaajat - Boston

Ruudinsavua taattuun Ken Parker tyyliin! Sisältää kaksi aiemmin suomentamatonta tarinaa: Uudisraivaajat Ken Parker #53: I Pioneri (1982) Tarina: Giancarlo Berardi Piirrostaide: Giorgio Trevisan Ken Parker pelastaa Kansasin hiekkamyrskyn yllättämän kulkijan takaisin perhetilalle ja jää opastamaan kaikkensa menettäneille uudistilallisille selviytymisen taitoja.  Boston Ken Parker#54: Boston (1983) Tarina:Giancarlo Berardi Piirrostaide: Ivo Milazzo Junamatkalla Ken Parker tempautuu murhamysteeriin ja suljetun huoneen arvoitukseen, joita setvivät itse Sherlock Holmes, Philo Vance, Ellery Queen, Herclue Poirot ja Auguste Dupin.

Berardi, Giancarlo ; Milazzo, Ivo ; Trevisan, Giorgio

Egmont-kustannus

Muu tekijä

Suomennos: Renne Nikupaavola ja J.L. Nyman ; Toimitus Asko Alanen

978-952-233-118-2

Original title

I Pioneri ; Boston

Berardi, Giancarlo ; Milazzo, Ivo ; Trevisan, Giorgio , “Ken Parker - Uudisraivaajat - Boston,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 17. syyskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11154.