Eero

Eero

Historiallisesti kahtena vuonna peräkkäin (1997-1998) Kemin sarjakuvakilpailun voittaneen Petteri Tikkasen (s. 1975) lapsen maailmankuvan mukaisesti kuvattu sarjakuva. Kanerva- albumeista tuttu Eero on saanut oman tarinansa. Eero on jäänyt Kanevan kelkasta, Eero on vielä...lapsi, kun kanerva on siirtynyt seuraavaan vaiheeseen. Hän polttaa tupakkaa, meikkaa ja vetää jopa kännit.Eerolle kaikki tämä on outoa ja vaikeaa. Eero etsii apua Conan-sarjakuvista ja sotaveteraaniukistaan.Kaiken lisäksi Kanervalla on tissit.Mustan ja valkoisen värin lisänä on punainen, joka tekee sarjakuvasta juuri niin oudon tuntuisen kuin lapsen ja teinin mailmaan väli-limbo onkin.

Tikkanen, Petteri

A-lehdet

978-952-01-0329-3

Tikkanen, Petteri, “Eero,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 20. elokuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11165.