Kasvoton nainen - Tarkastaja Ankardon tutkimuksia 17

Kasvoton nainen - Tarkastaja Ankardon tutkimuksia 17

17. Tarkastaja Ankardo-albumi.  Ankardo ottaa kyytiinsä venäläisen ilotytön. Hetkeä myöhemmin Norbert De Cludezaque alias Nono jyrää Cadillacin kylkeen niin että sairaala reissu siitä tulee. Nono kustantaa uhrinsa hienostosairaalaan, mikä onkin tarpeen sillä naisen naama on murskana. Nono rakastuu upea vartaloiseen naiseen, kasvositeistä huolimatta. Nono kustantaa naiselle plastiikkakirurgian voimin uudet kasvot. tarina nivoutuu Itä-Euroopan ihmiskaupan ympärille. Piirrosjälki on taattua Sokalia, puhekuplat olisi voinut jättää väljemmiksi, nyt näyttää todella ahtaalta. Rohkeiden vartalokuvausten ja viiinan vedon takia albumia ei suositella perheen pienimmille. Ankka hahmosta riippumatta.

Sokal ; Regnauld, Pascal

Jalava

Muu tekijä

suomentanut: Juha Tolvanen

978-951-887-416-7

Original title

La fille sans visage

Sokal ; Regnauld, Pascal, “Kasvoton nainen - Tarkastaja Ankardon tutkimuksia 17,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 19. elokuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11173.