Kiero vakooja Mefisto - Tex Willer -kirjasto 2

Kiero vakooja Mefisto - Tex Willer -kirjasto 2

Toinen värikäs Willer-kokoelma. Tarinoista ja kuvituksesta vastaa ainoat ja oikeat G.I. Bonelli ja Galep.Tex on jo siirtynyt "Wanted"-osastolta lain oikealle puolelle Rangeriksi. Tämä kokoelma on kieltämättä jokseenkin Pulp-henkinen ja suhteellisen Camp. Mukana villissä menossa ovat aarrejahti, mystiseen intiaanikultturiin liityvät kuolemantapaukset. Tutuiksi tulevat intiaaniprinsessat Tesah ja Yogar, saluunakukkaset Estrella, Lily ja Lupe.Ja kuten teoksen nimi enteileekin, kehiin hyppää legendaarinen maagikko Mefisto.Erikoismaininnan saavat Mefiston mega-Camp paholaistrikoot.

Bonelli, Gianluigi ; Galleppini, Aurelio

Egmont-kustannus

Muu tekijä

suomennos Renne Nikupaavola ja J. L. Nyman (artikkeli)

978-952-233-250-9

Original title

Il totem misterioso : Mefisto, la spia

Bonelli, Gianluigi ; Galleppini, Aurelio, “Kiero vakooja Mefisto - Tex Willer -kirjasto 2,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 20. syyskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11178.