Batman & Ihmepoika Robin

Batman & Ihmepoika Robin

Massiivinen Batman-tarina. Gothamin kovajätkä värvää traagisissa olosuhteissa Robinin mukaansa taisteluun. Jim Lee on teknisesti yksi tämän planeetan taitavimmista piirtäjistä.Toisia hänen"virheetön" tyylinsä ärsyttää, toiset palvovat sitä. Teinipojat avostavat Jim Leen naiskuvia, niitä pääseekin ihailemaan tässä tarinassa riittämiin. Erikoismaininta annettakoon Batmanin ja Robinin Batmobiili-autossa käymälle keskustelulle. Ja painoteknisesti tämä 251-sivuinen teos huutaa päästä kirjahyllyihin. Tarinan neljä ensimmäistä osaa julkaistu aiemmin suomeksi DC-spesiaali 5-6/2006.

Miller, Frank ; Lee, Jim

Egmont-kustannus

Muu tekijä

Batman & Ihmepoika Robin / tarina: Frank Miller ; kuvitus: Jim Lee ; suomennos: Jouko Ruokosenmäki

978-952-233-068-0

Original title

All-star Batman & Robin, the Boy Wonder

Miller, Frank ; Lee, Jim, “Batman & Ihmepoika Robin,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 15. lokakuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11181.