Raatelijat

Raatelijat

Raatelijat käynnistävät alunperin 1998 Ranskassa ilmestyneen modernin kauhusarjan. Ylikomisario Lenoresta joka tutkii murhia, jotka sivuavat hänen omaakin elämäänsä.Murhien takana on vampyyri-sisarukset, jotka eivät jahtaa tavallisia kuolevaisia, vaan kaltaisiaan.Suomennos osuu hyvin hetkeen jolloin Vampyyrit ovat (taas) muodikkaasti pinnalla. Ei vähiten Twilight-elokuvien ja True Blood- TV-sarjan ansiosta.Albumin komeasta kuvituksesta vastaa italialainen Enrico Marini (s. 1969) Teoksen iso koko  (24 x 32 cm) korostaa taidetta hienosti.Tarinasta vastaa belgialainen Jean Dufaux (. 1949) Tarina kuvineen on sen verran rohkea ja väkivaltainen että perheen pienimmät joutuvat odottamaan sarjakuvan kokemista useamman vuoden.

Dufaux, Jean ; Marini, Deschler

Egmont-kustannus

Muu tekijä

Suomennos: Annukka Kolehmainen

978-952-233-322-3

Original title

Rapaces 1

Dufaux, Jean ; Marini, Deschler, “Raatelijat,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 16. lokakuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11226.