Frank viettelysten vaunussa

Frank viettelysten vaunussa

Onnistuuko Viivistä ja Wagnerista pahasti leimautunut Juba murtautumaan sian ja naisen ansasta ulos?Minerva-albumien, ja tämän uuden aikuisille suunnatun Frank viettelysten vaunussa- teoksen avulle yritys ainakin on kova.Pääosassa on frank, joka ei ole Wagner, vaikka aika sika onkin. Huumori ei ole ainoa vallitseva aines tarinassa, välillä liikutaan rankan puolelle. Aikaisimpien tekeleiden tapaan, tälläkin kertaa Juba tarjoilee ison annoksen absurdiutta.Piirrokset eroavat Viivistä ja Wagnerista. Se helpottaa Juban leimautuneisuuden purkamista. Hyvä niin.

Juba

WSOY

978-951-0-35586-2

Juba, “Frank viettelysten vaunussa ,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 15. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11240.