Ihmissusi yössä

Ihmissusi yössä

Roy Thomasin ja Gerry Conwayn kehittelemä Ihmissusi yössä toimi 70-luvulla kuin...susi yössä.Jotenkin Jack Russell, joka muuttui täysikuun aikaan hirviöksi, kosketti nuorta miestä. Ja koskettaa yhä.Egmont on taas tehnyt kulttuuriteon kokoamalla tämän mustavalkoisen kokoelman nostalgia iloksi. Mukana on myös aiemmin suomentamattomat tarinat sarjan alusta.Muutama asia joka häiritsi jo lapsena, häiritsee yhä.Luin lapsena myös Tarzaneita, ja joissain kuvissa Ihmissusi muistuttaa erehdyttävästä gorillaa. Suurin ärsytys tätä lukiessa on kuitenkin Jack russelin “kertojan ääni”. Jatkuva “hän teki sitä, hän teki tätä...” alkaa häiritsemään varsinkin tällaisessa kokoelma albumissa.Mutta silti, suosittelen tätä 224-sivuista tuhtia plajäystä pimeneviin öihin.

Convay, Gerry ; Ploog, Michael

Egmont-kustannus

Muu tekijä

suomentanut Antti Poussa ; Toimittanut Jouko Ruokosenmäki

978-952-233-333-9

Original title

Werewolf by night

Convay, Gerry ; Ploog, Michael, “Ihmissusi yössä,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 19. heinäkuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11249.