Samuelin matkassa

Samuelin matkassa

Tommi Musturin (s. 1975) komea, vaikuttava ja mieleenpainuva psykedeelinen väriteos. Tarinassa "seikkailee" valkoinen mieshahmo. Sarjakuvassa ei käytetä sanoja ollenkaan. Tämä lisää todella outoa tunnelmaa entisestään. Tätä kun lukee, aluksi ymmärrystä ei loydy, mutta jotenkin tämä vaan toimii. Sivujen 2 x 2 ruutujako auttaa rytmittämään tarinaa. Pikkuhiljaa ymmärrys teosta kohtaa lisääntyy ja kun pinnatkin ovat kauniita, on pakko kääntää sivua.Väripinnoista tulee mieleen lastensarjakuvat, mutta ihan pienimmille tätä surrealismia en suosittelisi. Samuelin matka julkaistiin samanaikaisesti Suomessa, Ruotsissa, Belgiassa ja Portugalissa.

Musturi, Tommi

HuudaHuuda

978-952-5724-13-4

Musturi, Tommi, “Samuelin matkassa,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 15. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11266.