Sarjakuvantekijän oppikirja

Sarjakuvantekijän oppikirja

Ilmo Koskelan (s. 1958) mainio opas sarjakuvien tekemiseen. Sarjakuvantekijän oppikirja on ensimmäinen laajempi yleisteos maassamme yli 20-vuoteen.Kirjassa käsitellään kaikki oleellinen sarjakuvien tekemisessä.Sisältöä löytyy mm. seuraavaista aiheista:Ideointi ja käsikirjoittaminenTyövälineetOrginaalikootBlogisarjakuvatPiirtäminenTekstausSarjakuvan hahmotSarjakuvakerronta ja sivusommitteluSarjakuvan värittäminenLisäksi tutustutaan tekijänoikeuksiin, sarjakuvakoulutukseen ja tapahtumiin.Pisteenä totaaliselle paketille on kirjan lopussa olevat harjoitustehtävät, jotka havainnollistavat hyvin opittuja asioita.

Koskela, Ilpo

Arktinen Banaani

978-952-5768-46-

Koskela, Ilpo, “Sarjakuvantekijän oppikirja,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 18. heinäkuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11278.