Ihmesarja 18 - Hämähäkkimies - Spider-man

Ihmesarja 18 - Hämähäkkimies - Spider-man

Läjä klassisia seittisinko-tarinoita. Kaupungin suosituin hämähäkki kohtaa mm. Nitron, Kurpitsalyhdyn, Mysterion ja Tinurin. Alkuperäisjulkaisut: The Amazing Spider-man 210. Peter Parker The Spectacular Spider-man 49-57, 68, 71. Peter Parker The Spectacular Spider-man Annual 3. Erityismaininta vanhahtavalle dialogille joka on kyllä niin naurettavaa näin jälkikäteen luettuna. " Hyvin ovelaa Hämähäkkimies ! Tämä tyttö on kuitenkin avuttomana otteessani, ja minun aseeni ampuu jotain paljon tappavampaa kuin tainnutusnuolia! "" Voi ei!...et...et voi! Vai voitko? "

Egmont-kustannus

Muu tekijä

suomentanut Rami Rautkorpi ; Toimittanut Jouko Ruokosenmäki

978-952-233-192-2

Lee, Stan ; Romita, John JR ; Sinnott, Joe ; Milgrom, Alllen ; Shooter, Jim ; Stern, Roger ; O\'neill, danny ; Mantlo, Bill ; , “Ihmesarja 18 - Hämähäkkimies - Spider-man,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 18. syyskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11282.