Ken Parker - Ryöstö Reginald streetillä ; Helyjä ja huijauksia

Ken Parker - Ryöstö Reginald streetillä ; Helyjä ja huijauksia

Ken Parker jatkaa ruudinsavuisia seikkailuitaan,Tämän kirjan seikkailut ovat aiemmin suomentamattomia. Tarinat:Ryöstö Reginald streetilläAloitteleva etsivä turvaa rahalähetystä. Mainittakoon, että ne lukijat jotka ovat tottuneet ja mieltyneet yleensä Ken Parkerissa vallalla olevaan vapaaseesn ja ylimalkaiseen piirrosjäleen, heitä Sergio Targuinion "liian tarkka" kynän jälki tuskin miellyttää. Ken Parker #55 : Rapina a Reginald street (1983)Ideointi Giancarlo BerardiPiirrostaide: Sergio Targuinio Helyjä ja huijauksiaKen Parker #56 : A proposito di gioielli e d'imbrogli (1983)Tarina: Giancarlo Berardi Piirrostaide: Carlo Ambrosini Etsiväksi ryhtynyt Ken Parker selvittää huijauksia.

Berardi, Giancarlo ; Ambrosini, Carlo ; Targuinio, Sergio ;

Egmont-kustannus

Muu tekijä

suomennos J.L Nyman Toimitus Asko Alanen

978-952-233-206-6

Original title

Prossima fermata: Stockton ; La collera di Naika

Berardi, Giancarlo ; Ambrosini, Carlo ; Targuinio, Sergio ; , “Ken Parker - Ryöstö Reginald streetillä ; Helyjä ja huijauksia,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 21. lokakuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11283.