Narkoosikissa & Fläpstikkaat

Narkoosikissa & Fläpstikkaat

Helsinkiläisen taiteilija-säveltäjä-elokuvantekijä-graafisensuunnittelijan Jukka Erosen (s. 1981) surrealistinen sarjakuva. Teoksessa seikkaillaan fläpländissä, joka on fläpstikkaiden universumi. Kyseinen universumi sijaitsee (tietenkin) Narkoosikissan hännässä. Siellä sijaitsevat myös (tietenkin) 2D, 2½D ja 4D maailmat. Hahmoina ”tarinassa” on mm. Vieteri Jaakko ja Mimmi Miimikkokilpikonna. Psykedeliaa pahimmillaan, parhaimmillaan, kauheimmillaan ja kauneimmillaan. Liitteenä Narkoositerapia musiikki-CD tunnelmointia varten.

Eronen, Jukka

Omakustanne

Eronen, Jukka, “Narkoosikissa & Fläpstikkaat,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 21. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11286.