Tuhkien taival - Tarkastaja Ankardon tutkimuksia 18

Tuhkien taival - Tarkastaja Ankardon tutkimuksia 18

18. Tarkastaja Ankardo-albumi.Belgialainen mafioson elämä päättyy oman käden kautta. Omaisuutensa hän testamenttaa kahdelle hemmotellulle idiootti-lapsenlapselleen. Testamentin lopulliseen toteuttamiseen liittyy ehto, vainajan tuhkat pitää sirotella tiettyyn paikkaan Belgiassa. Lasten pitää itse selvittää mikä se paikka on. Ankardo, joka on lesken serkku, astuu kuvioon kun Mafia pomon autonkuljettaja räjäytetään päreiksi. Piirrosjälki on taattua Sokalia, hyvässä ja pahassa. Ilmeinen tietokoneväritys tekee piirrosjäljestä jokseenkin kliinisen. Kliinisyys kun ei oikein sovi rähjäiseen Ankardoon. Samoin puhekuplat olisi voinut jättää väljemmiksi, nyt näyttää todella ahtaalta.Rohkeiden vartalokuvausten ja viiinan vedon takia albumia ei suositella perheen pienimmille. Ankka hahmosta riippumatta.

Sokal ; Regnauld, Pascal

Jalava

Muu tekijä

suomentanut: Juha Tolvanen, tekstannut Jari Rasi

978-951-887-433-4

Original title

Le voyage des cendres

Sokal ; Regnauld, Pascal, “Tuhkien taival - Tarkastaja Ankardon tutkimuksia 18,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 22. lokakuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11307.