Pikku-Fingerpori. 5 - Mökki extra

Pikku-Fingerpori. 5 - Mökki extra

Viides Pikku-Fingerpori. Tällä kertaa mukana on uusia tekijöitä, myös kovimmasta kotimaisesta päästä. Kortensa kekoon kantavat mm. Petri Hiltunen ja Anssi Rauhala.Sisällys:Fingerpori: WC-KoodiIlman naista (Jussi Pakkanen ja Mikko Kuitunen)Nanna: Museokierros (Tuuli Hypen)Puosu-vaarin meriselitys (Anssi Rauhala)Vesiperä (Petri Hiltunen)Silent Badness (Kari Sihvonen)Lapinlahden linnut: Tapasin naisen (Jarla)Pupuankka: Atlantilla tuulee ((Tex Hänninen)

Arktinen Banaani

978-952-5768-84-8

Jarla, Pertti ; Pakkanen, Jussi ; Kuitunen, Mikko ; Hypén, Tuuli ; Rauhala, Anssi ; Hiltunen, Petri ; Sihvonen, Kari ; Salomaa, H. ; Kettunen, A. ; Hänninen, Tex, “Pikku-Fingerpori. 5 - Mökki extra,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 21. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11323.