Valkoinen tiikeri. 4 - Vakoojatar katolla

Valkoinen tiikeri. 4 - Vakoojatar katolla

Onko Kuomintangin salaisen palvelun pelätty päällikkö, kenraali Tai Li kuollut lentokone onnettomuudessa oikeasti? Vai onko kyseessä vakoojamestarin juoni?Alix Yin Fu saa tehtäväkseen selvittää asian. Panokset ovat suuret, ei enempää eikä vähempää kuin Kiinan sisällissodan lopputulos. Käsikirjoitaja Yann on vaihtunut nimimerkki Wilburiin. Kyseessä on oikeasti  piirtäjä Didier Conradin vaimo,Sophie Commenge. Parivaljakko korostaa tarinan kytkeytymistä oikeisiin historian tapahtumiin. Tuohan se kieltämättä lisää kiinnostusta teokseen. Teknisesti tämä on taas taattua Conradia. Kten kannesta näkee, Alix on taas aika kuuma kissa. Katolla.Albumi sisältää  väkivaltaa ja seksiä, eli se ei sovi perheen pienimmille. Aikaisemmista osista poiketen sarjakuva on kovakantinen, ja hieman suurikokoisempi.

Conrad ; Wilbur

Apollo

Muu tekijä

Käännös: Anssi Rauhala

978-952-5769-13-5

Original title

Tigresse blanche 4 : Une espionne sur le toit

Conrad ; Wilbur , “Valkoinen tiikeri. 4 - Vakoojatar katolla,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 22. elokuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11326.