Comanche 5 - Lohduton erämaa

Comanche 5 - Lohduton erämaa

Comanche- klassinen lännensarja. Vankilaan joutunut Red Dust pääsee ehdonalaiseen. Kotona asiat ovat muuttuneet. Niin Kolmen Kuutosen tilalla kuin Green Stone Fallsin kaupungissakin. Dust joutuu taistelemaan luontoaan vastaan nöyryytyksienkin uhalla. Lipsuminen takaisin nyrkkien ja revolverin heiluttajaksi veisi hänet takaisin lusimaan. Onnistuuko tiikeri pääsemään raidoistaan? vai olisiko muilla niille käyttöä?  Erityismaininta sarjakuvan rujoudelle, Puolet albumista tapahtuu sateisessa kurahelvetissä. Liika "puhto-länkkäri" loistaa poissaolollaan. Ruuti, veri ja kura, niistä aineksista on hyvät länkkärit rakennettu ennenkin.

Hermann ; Greg

Apollo

Muu tekijä

kääntänyt Kirsi Kinnunen

978-952-5769-12-8

Original title

Le ciel est rouge sur Laramie

Hermann ; Greg, “Comanche 5 - Lohduton erämaa,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 23. lokakuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11327.