Ekoloogiset

Ekoloogiset

Viherpipertäjän maailmaa syleilevä, planeetan voinnin huomioon ottava elämäntapa ei ole aina niin helppoa kuin luulisi. Se että tiedostaa ekohenkisyyden, ei vielä ole ekologista elämää.

Se pitää myös suorittaa.

Cyril Pedrosa, joka tuli tunnetuksi Kolme varjoa-sarjakuvastaan, kuvaa omaelämänkerrallisesti perhettä joka pyrkii tekemään mm. ostos valinnoillaan hyvää. Mutta niin se on, kun lasten uima-altaasta jättää myrkyllisen kloorin pois, on siellä kohta jotain muuta ei niin terveellistä. Verrattuna vakavaan Kolme varjoa-sarjakuvaan, on Pedrosa tällä kertaa huomattavasti kevyemmin liikkeellä. Väritkin ovat herkullisia. Ilman lisäaineita.

Pedrosa, Cyril

WSOY

Muu tekijä

suomentanut Saara Pääkkönen

978-951-0-37814-4

Original title

Autobio
Autobio 2

Pedrosa, Cyril, “Ekoloogiset,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 22. elokuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11328.