Tappaja - Osat 4-5 Verisiteet - tilinpäätös

Tappaja - Osat 4-5 Verisiteet - tilinpäätös

Ensimmäinen osa Tappajasta oli todellinen löytö, ja kulttuuri teko Apollo-kustantamolta. Toisen osankaan ei tarvitse häpeillä. Tällä kertaa joku on Tappajan perässä. Joku katuu vielä. Käsikirjoittaja Metz (Alexis Nolent) on luonut kiinnostavan ja poikkeavan hahmon. Viime aikoina Hollywood & Co. ovat tehneet sarjamurhaajista ja palkkatappajista kohtalokkaita fiilistelijöitä. Metzin hahmo on kyyninen ammattilainen joka suhtautuu työsarkaansa vakavuudella. Niin kuin kaikki taitavat ammattilaiset. Luc Jacamonin kuvitus jatkaa ”mukamas yksinkertaisella” linjalla. Välillä hahmot ovat tyyliteltyjä, välillä fotorealistisia. Painoteknisestikin sarjakuva on loistava. paperi on laadukasta ja värit toistuvat hienosti. Ja tämänkin tuotteen elokuvaoikeudet on tietysti jo myyty. Aihe on sen verran rankka, ja seksiäkin kirjassa on, joten tätä voi suositella vain aikuisille. Kovakantinen albumi sisältää kaksi osaa: Verisiteet (Les Liens du sang, 2002) ja Tilinpäätös (La Mort dans l'âme, 2003).

Kuvittanut: Jacamon, Luc ; Kirjoittanut: Matz

Apollo

Muu tekijä

Suomentanut Minna Koukku

978-952-5769-14-2

112 s.

Original title

Les liens du sang
La mort dans l'âme

Kuvittanut: Jacamon, Luc ; Kirjoittanut: Matz, “Tappaja - Osat 4-5 Verisiteet - tilinpäätös,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 22. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11332.